Kaffe!

Ibland härnder det att kroppen skriker efter kaffe, och då gör man klokast i att ta en paus och tillfredsställa detta behov. Fick ett mail innehållande denna länk. Ska nu försöka besöka alla dessa kaféer och testa om de är så mysiga som de ser ut att vara...

Kommentarer
Postat av: Anders

Hejsan!
Har nu äntligen hittat hit! Riktigt roligt att följa dina bravader. Har själv just kommit hem från 2 månader i malaysia och nya zeeland, jag kan sammanfatta det med att säga att det var fantastiskt , väldigt anorlunda och grymt att hoppa fallskärm.
Angående kaféer så är du inne på helt rätt spår. Har själv fikat mej genom Nya Zeeland, att rekomendera!
Jag har inte hunnit läsa alla andra blogginlägg du skrivt men ska försöka läsa dem. Det ser ut som du har ett spännande liv där nere. Hoppas vi ses i ö-vik någon gång i sommar eller så.
/Den legendariska Anders (fd.sp3b)

2006-04-26 @ 23:06:12
Postat av: Maria

Hejsan! Vad roligt att du hittat hit! Du måste ha en bildvisning från Nya Zeeland nån gång, för jag antar att kameran följde med!?!

Postat av: Lenis

Hej Maria!
Fick tips om din sida av Ahmed. Du verkar ha det toppen där borta! Det gör mig glad att du gett dig iväg ut på äventyr! Mitt liv knallar och går. Jag är fortfarande en av landets oroligaste människor (men jag gör vissa framsteg på den fronten ;) ) Bella och jag är lika tighta som alltid. Hon bor numera i Uppsala. Jag fundera på att plugga till barnskötare ett år nu. Det känns alldeles lagom för mig! Allting ordnar sig.
Ta hand om dig.
/Lena -The scared one.

2006-04-27 @ 12:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback