Ben Jehuda

Efter jobbet idag var jag och shoppade lite i västra (israeliska) Jerusalem. Nära den berömda shoppinggatan Ben Jehuda hittade jag en pytteliten skobutik med massor av nice pjuks! Med SATC i bakhuvudet slog jag till på ett par brunglittriga italienska saker med hög klack. Faktiskt den högsta klack jag varit uppe på. Det blir till att ha dem i väska innan festen, för trapporna upp till centret i dessa.... nja tack!

Hittade sedan ett bagelställe där jag shoppade tre baglar. Fastnade för detta typiska judiska bröd när jag var i New York på H&H Bagels. Ska njuta ikväll tillsammans med en stor kopp thé!

Sitter nu på centret och väntar in några svenskar från årets första resegrupp! Ska välkomna dem och kanske snylta med ifall de ska käka middag. Är såååå sugen på Nargila* nu!


__________
* Nargila=Vattenpipa

Kommentarer
Postat av: Ewa (moster)

Börjar inse att mina gamla bruna nötta skinnsandaler kommer att få mig att se ut som nåt som nyss kom in från lagårn.... Vi kanske hinner till den skobutiken före kalajset??

2006-02-13 @ 16:30:15
Postat av: Maria

Jag lovade att komma tillbaka och fick därmed 100 shekels rabatt! Klart vi går dit! Funderar redan på ett par till som jag såg...

Postat av: mor kikki

Det låter intressant,med skor jag kanske inte packar några skor.... riskerar då att det blir barfota på självaste installationen.

2006-02-13 @ 16:41:00
Postat av: Marianne & Magnus

Israel låter bara mer och mer spännande för varje gång man läser din blogg. Ska bli kul att åka ner.Förstår att du är sugen på vattenpipa. Vi köpte en i Tunisien, så vi tar oss ett bloss ibland. Skam till sägandes är det faktiskt rätt så gott...

2006-02-13 @ 17:16:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback