Pingpongbollar

Har precis vaknat efter en livlig dröm. Jag drömde att min klass, SP3a, var och hälsade på mig i Jerusalem. Vi skulle åka till Betlehem och gå igenom den nya checkpointen. Jag informerade i bussen om vikten att hålla ihop som grupp och och att detta INTE var stunden då man skulle strosa på egen hand och göra individuella upptäckter. Ha! Försök säga något sådant till den klassen! Jag tro inte det finns en enda i klassen som är en "stå-på-led-människa". ALLA är individualister. Följaktligen for hela klassen som värsta pingpongbollar i checkpointen trots mina fruktlösa försök att skrämma skiten ur dem (i förebyggande syfte). Nån gick och handlade godis, nån spanade in militärjeeparna på nära håll, nån gick och resonerade konstiga saker med soldaterna, några gapflabbade åt ALLT de såg, minst två fick panik av hela situationen, en började dansa, en började sjunga, en satt sig ned och vägrade gå, en ville prova soldaternas uniform, en började ropa socialistiska slagord, en ville dokumenera allt med sin medhavda laptop, en började filma... Elisabeth och Anders (tack och lov var ni med i min dröm) for runt som vallhundar och försökte få rätsida på kaoset. När vi sedan kom igenom vart det någon miss, vi kom nog på fel dag. Ingen mötte upp på Betlehemssidan så det var bara att vända med hela klabbet. Jag som mutat klassen fett för att det skulle gå smidigt. Inför tanken på returresa genom CP på tomma magar vaknade jag kallsvettig. Vad tyder denna dröm på?

Kommentarer
Postat av: Carl G

Jo lovet är ju bra, lite synd bara att man inte har något att göra. Skola är ett bra kompliment till att inte göra ett skit helt enkelt.

Är fortfarande fundersam över hur det där sättet att undervisa genonom internet från ett av de mest surealistiska ställena på Jorden(blir snurrig av att tänka på den där cpkonflikten de bara klackar sina sporrar mer och mer på)
Förresten, de där stripparna jag har på min blogg, de är från "Man av intet" och "Den till synes enfaldige cynikern". 2 grafiska noveller jag ritar nu helgen till projektarbetet. Tror du kan komma att få lite intresse i dem, de är lite Arne Anka när det kommer till sättet hur de är som.

Ta det nu försiktigt som fan i situationen till land du är försatt i.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback