Moster & jag...

...klädde upp oss en dag och gick på reception. Först högtidliga tal av digniteter, sedan åt vi oss mätta på ambassadsnittar i patriarkatets mottagningssal. Vi konstaterade efteråt att det var som att vara med i ett kostymdrama. En höjdarkväll helt enkelt!

Här ett bildbevis:
image233

Kommentarer
Postat av: Moster

Ja, det var en afton att minnas... Men Mia - ser du vad snett ljusen sitter i kandelabern? Himla tur att vi inte såg det då... Det hade sett ut, det. När vi böjer oss över alla ambassadsnittarna och rättar till ljusen...

2007-11-09 @ 15:58:49
Postat av: Isabelle

Hej Maria! Har du någon bra adress till någon spännande sida om sekter? Verkar som att du har det bra därnere, svårt att tänka sig den verkligheten härifrån. Kram isabelle

Postat av: Maria

isabell:
Skolverket har lite info här, dock kanska knapphändig:
http://www.geocities.com/Pipeline/Cliff/4313/destruktiv_sekt.html
Min favvobok "Den religiösa människan" står sig nog fortfarande. I den boken finns ett kapitel som heter "sektens psykologi" som är en bra genomgång i hur manipuleringen fungerar. Anton Geels heter författaren, jag tror han och Owe wikström skrev boken tillsammans. Börja med den!

Tyvärr har jag inte kvar min digra bokmärkssamling på olika sekters hemsidor, men de är nog inte så svåra att Googla fram. Vill du se gymnasiearbeten (fast de flesta ganska undermåliga) kan du kika på fusksajten mvgplus.

2007-11-12 @ 08:22:48
Postat av: Maria

Moster: Jo, vi borde kanske styrt upp ljusen lite, men då kanske vårt försök att framstå som celebs skevat lite?

2007-11-12 @ 08:24:37
Postat av: Patrik Sköldberg

Hej Mia!
Du verkar ha det bra där nere. Det skulle vara väldigt roligt att besöka dig, men det är i stort sett omöjligt med två barn som våra.
Har annars precis skaffat bredband så nu kanske man kan se och läsa om vad du gör lite oftare (och snabbare).

2007-11-12 @ 21:14:25
Postat av: Lisa ,ryck

Det är alltså sådant här du sysselsätter dig med när du inte tar i mot en massa märkliga grupper! nice! skulle vilja prova ditt jobb för ett tag:p nice med mostrar, de ska man ta hand om!

2007-11-12 @ 21:21:03
Postat av: Maria

Patrik: Grattis till bredbandet! Det skulle verkligen vara kul om ni kom och hälsade på, kanske låna ut barnen till någon...?

Lisa: Synnerligen förunderliga inslag i arbetet ibland. Helt fantastiskt att vara med om dessa saker!

2007-11-13 @ 08:58:21
URL: http://jerusalem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback