Rhodos

Så har en intensiv arbetsvecka på Rhodos börjat gå mot sitt slut. Sitter i hotellfoajén och väntar på flyget om sisådär åtta timmar. Jag är förkyld så sol och bad är inte det jag i första hand vill göra. Får försöka bli lite brun i Jerusalem istället. Landar 3.15 på BG och börjar jobba 8. Sova i detta larm på en soffa i foajén är inte att tänka på så det får bli några koppar kaffe innan dagen är slut imorgon kväll istället.

Rhodos är en trevlig liten Ö med fin gammal stad (Rhodos stad). Ringmur och shoppinggränder som i Jerusalem med en mysig hamn utanför som Bahamas. Skulle kunna tänka mig att bo här om det inte var för språket (grekiskan) och att det är väldsns ospännande här. Fint i och för sig, men otroligt fridfullt.

längtar hem till Jerusalem ganska mycket nu och det är också en hel del att göra med fem annalkande grupper på ingång. Först två intensiva arbetsdagar med en rådgivare och sedan några få lugna dagar innan första gruppen kommer. Sedan avlöser grupperna varandra till i mitten av november...


Kommentarer
Postat av: Anna Veeder

Väldans ospännande :-) Somliga har vant sig vid ett högre tempo va???


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback