Shofat

En lång dag (igen). Sov ut ordentligt, men sedan bar det av till flyktinglägret Shofat som ligger några kilometer nordöst om Gamla Stan. Var där med ett gäng från Härnösand som är någon slags vänort med Shofat. Jag dök upp lämpligt till lunchen och den var verkligen udda. På en parkeringsplats på en mack hade man ställt upp grillar och låga långbord av plast. De hade också bjudit in lite celebs till lunchen; typ vår generalkonsul, en läkare, en apotekare, en Fatahpolitiker och en rådgivare till muftin. Och några fler som jag inte hann prata med.

Vi blev serverade kebab och grillad kyckling i pitabröd samt sallad och satt sedan där på macken och surrade med varandra. Stämningen var på topp. Efter en skvätt kaffe bröt vi upp och hälsade på hos någons gamla mor. Det fullkomligt vällde av barn i alla åldrar runt omkring oss och ALLA ville hamna på kort för att sedan se sig själva.
Väl tillbaka i Gamla Stan igen lyckades två av tjejerna i gruppen leka med en gullig hundvalp och bli bitna. De var inte vaccinerade mot stelkramp och det var osäkert huruvida jycken var vaccinerad. Det blev sålunda en LÅNG väntan på Hadassasjukhuset.

Väl tillbaka IGEN i Gamla Stan var det så sent att det var lönt att vänta en stund till och gå och kika på midnattsmässan i Holy Sepulchre. Nyss tillbaka från detta ska jag nu stupa i säng. Förmodligen kommer jag att drömma om den annorlunda lunchen på bensinstationen. Är det verkligen safe att grilla på en bensinstation? Vi var på parkeringsplatsen bredvid, men ändå... Det var lite oljespill och annat bråte där.

Kommentarer
Postat av: sandra

inga tecken på rabies ännu *ta i trä* / Sandra

Postat av: Maria


Låter skönt! Tur att valpen var vaccinerad och frisk så ni slapp alla sprutorna!

2008-04-10 @ 16:35:03
URL: http://jerusalem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback