sexbomb!

Har nu badat med min sista sexbomb! Vattnet blev härligt rosa och nu doftar jag obeskrivligt från håret.

For och packade i lägenheten i stan. Typ 10 kollin till morsan och ytterligare 10 till källarförrådet. Vemod igen över att lämna den underbara tillvaron i Övik för okända äventyr i Jerusalem. Låg på soffan en stund och filosoferade över detta. Man gnor och gnor hela livet för att göra det så bra och så bekvämt för sig. När man väl sitter i underbar lägenhet så raserar man allt med flit för att börja om någon annan stans. Är det så att man ständigt vill ha projekt igång som driver en till dessa knäppa grejer? För visst måste det ändå vara lite knäppt att bege sig till konfliktland när man skulle kunna sitta och njuta på balkongen i stan och blicka ut över vattnet och segelbåten som ligger nedanför fönstret (När det är säsong, det vill säga...).

Hur som helst gruvar jag mig för en rad saker. Mest för böket det medför att flytta. Lite för själva jobbet också.... men det känns mest kul. Just nu i alla fall... En hel del gruv över att lämna kompisar, släkt och kollegor. Men de kommer ju att åka ner lite pö om pö. Säger de i alla fall....?

Kommentarer
Postat av: Åsa

Det är väl klart att dina kolegor kommer att försöka besöka dig i the holy land! Lika självklart som det är för dig att gruvas över ditt nya äventyr som snart ska börja. Men hur vad det du sa ge dig ut på djupt vatten och simma utav bara h......vete så ska du se att du inte sjunker! ; )

Kram

2005-12-27 @ 21:37:43
Postat av: Maria

Jo, "friskt vågat, hälften vunnet" och "Bättre våga än gräma sig..." "Att våga är att förlora fotfästet en stund..."

I know them all, but they can be so hard to live up to...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback