Jerusalem Show

Idag börjar The Jerusalem Show som ska hålla på i tio dagar. Det är en rad olika gallerier, konst- och kulturcentra som tillsammans utgör The Jerusalem Show. Även studiecentret är med i detta och vi har två mycket moderna skulpturer och en modern tavla i vårt galleri. Ska bli kul om det strömmar in lite folk på detta!

image227




Kommentarer
Postat av: A-K Roth

Intressant läsning. Självpåtaget politiskt så det förslår. Antar att det är en politisk grupp du arbetar för, Maria?

2007-10-21 @ 14:46:39
Postat av: Maria

Nej, jag jobbar inte med någon politisk grupp. Visst kan konst vara politiskt, och i det här fallet tycker jag det är trevligt att visa på mångfalden i Jerusalem. Jag har inte räknat, men jag gissar det finns betydligt fler israeliska gallerier etc i Jerusalem. Därför är det kul att visa upp ett palestinskt projekt.

Postat av: Anonym

Visst! Absolut helviktigt att palestinsk konst framhävs! Det jag syftade på var det som skrevs i länken du gav; jag undrade om gruppen som styr utställningen. Som tur var verkar det finnas en del israelisk/palestinska evanemang inom musik och teater som främjar fredligt samarbete.

Att konst ofta blir politisk är ett givet. Men hur svenska representanter ska engagera sig utomlands i komplexa konflikter är en stor fråga.

2007-10-22 @ 11:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback