Stolthet och fördom

Har nu torkat bort sista tåren efter detta episka drama i 5h och 28 min... Synnerligen intressant historia om den tjusige Mr Darcy och den ljuva Miss Elisabeth! Bästa filmreplik var ändå syster Marys: "Vi måste bekämpa illviljan och gjuta i varandras sagade bröst den systerliga tröstens balsam" efter det att Mr Wickham rövat bord deras syrra! Oj! Undrar om översättaren kunde utföra sitt jobb utan att rodna...

Kommentarer
Postat av: Kikki

Hej! Nu har jag hittat till din blogg och kunnat koppla upp bredband,nu jämarns ska det bli bloggkomentar...Jag tror inte du kommer upp på operationsbordet så på en gång. men stå på dej och gör ett försök.

2005-11-29 @ 14:22:47
Postat av: Ewa (moster)

Jag förstod att du inte skulle klara att hålla dig från Stoltheten och fördomen tills du kom till Jerusalem... Var det den nya inspelningen, eller den förra med Colin Firth som Mr Darcy?? Kul poäng är att han hetter Darcy i Bridget Jones dagbok också....

Postat av: Mia

Åhå, kul! Nu har jag alltså en ny inspelning OCKSÅ att titta igenom! Den jag har ver med Colin.

Avfall och fördärv... Jag kunde inte hålla mig, men man kan ju alltd se om serien i Jerusalem, nu vet jag ju att den är OK.

2005-11-29 @ 21:29:13
URL: http://jerusalem.blogg.se
Postat av: Nisse

Har du sett Oz? Fängelseserien som går på ztv och tv3 på nätterna. Mycket brutal med välgjord och jag tror att du skulle gilla den.

Fyll hårddisken med alla avsnitt så klarar du dig i flera dygn i Jerusalem.

2005-11-29 @ 21:53:41
URL: http://cirkusnisse.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback