Laddning!

Nu laddas det i Docksta! I morgon infaller nämligen DOCKSTADAGEN! Många traditioner ska följas och min kära familj är inte sämre än att vi har en uppsättning traditioner vi med. Dagen innan har vi pepparmacka på altanen och spanar in knallarna som kommer. Sedan ska det planeras hur borden ska stå, vem som ska sätta degen, vem som ska koka kaffe och vem som ska diska. Eftersom morsan och moster Britta bor på själva gatan där dockstadagen utspelar sig gör läget att det passar ypperligt för det lilla caféet de driver på somrarna. En vanlig dag under sommaren kommer ca 15 gäster. På dagen D kan det komma 3-400 st. Då gäller det att ha kaffe så det räcker!

Varje år brukar det komma en brödbil och backa upp och ha försäljning FRAMFÖR cafét. Om detta skvälar vi en del, men då alla blir fikasugna efter att ha traskat 500 meter upp och ner längs Docksta Highway brukar de nå fram till fiket ändå. Med eller utan brödbil på uppfarten.

Så; Anders N, Torbjörn, Ida, Ahmed, Joanna, Chris, Sofie m.fl trogna bloggläsare - i morgon BJUDER jag på kaffe ifall ni dyker upp mellan 9 och 16 och kan bevisa att ni läser denna blogg. Efter några "jerusalem-quizz" sållar jag äkta bloggläsare från fejk. VÄLKOMNA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback