Star Wars

Stjärnorna krigar? Ibland händer det kul grejer till och med i Övik! Häromdagen besökte jag StarWarsutställningen med lånat barn. Kul var det men också läskigt. Barnet hade först övertygat mig om att det stod Stormtrupper på lur och sedan skickade hon fram mig att gå före ifall de skulle skrämmas. Elakt barn! Jag smög på darrande ben uppför trapporna med V. i hasorna, lika rädd. Vi kom anda upp utan att ha blivit överfallna av vare sig stormtrupp eller Darth Vader. Puh.

Efteråt fick vi höra att Stormtrupperna var lediga just den dagen vi var där. Antiklimax men plötsligt vart vi såååå modiga och fäktade lite med två uppstoppade Stormtrupper:


Kommentarer
Postat av: Kusin Nils

GULLIGT!!

Postat av: A-K Roth

Jag var där i somras, Maria! Mycket intressant. Jag finns tom på bild - gamla människan - med två stormtroopers och Darth Vader som kom och gick på country-galan på Parken alldeles ovanför Muséet. Ett par dar senare såg jag utställningen. (Den byggnaden var ÖTS (Örnsköldsviks Tekniska Skola) när jag var barn och även bibliotek.)

2008-09-16 @ 15:00:55
Postat av: Maria

Nils,

Heller hur! Försökte se cool ut men det var svårt att inte skratta med ett lasersvärs som låter för minsta lilla rörelse. Blev fnissig.



AK,

Trevligt! Men jag kan inte riktigt komma över att vi missar avrandra i Övik sådär... Nästa gång MÅSTE du förvarna så vi kan ta en fika eller nåt!

2008-09-16 @ 17:10:46
URL: http://jerusalem.blogg.se/
Postat av: A-K Roth

Absolut! När jag körde från H-sand till Ö-vik stannade jag vid Skule och fikade. Men du var inte hemma än. Jag tror du var ute med Anna och rajtade vid Kinneret. Och - jag fikade på Lundbergs(!) konditori nära mitt gamla läroverk, jag fikade nere på kajen, jag åt på Vervsberget och på Harrys pub. Träffar dig var som helst. Fika kan jag. :) Lura dit Anna också så hon får se landskapet som skapades när Gud både vredegades och log (Pelle Molin).

2008-09-16 @ 18:11:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback