Entusiaster!

Jag gillar entusiaster! Typ nördar inom något smalt ämne. Eftersom jag är lite av en nörd själv ibland kan det vara bra att läsa saker som ultranördar skriver om för att på så vis framstå som riktigt sund. Plus att man kan få reda på saker som man verkligen undrar om. Just idag har jag fått nyttiga kvalsterråd från nyfunna vänner på http://www.undulatsidorna.se/.

Härom året råkade jag komma in på bussnördarnas sida. http://www.omnibuss.se/forum/ Denna sida är den nördigaste hittills som jag hittat. Intressant, kul och lätt bissart är det att läsa vissa av inläggen där. Tänk vad människor kan interessera sig för! Men om man undrar hur y-buss gjort för att i en buss få plats med två stolar extra är detta sidan för dej!

Skulle jag själv starta en egen nördsida skulle den förmodligen handla om processioner och liturgiska kläder på präster, så inget ont om nördar. Faktum är att jag tycker man ska odla nörden inom sej! Här ett processionsklipp:Så en TÄVLING (Det var länge sedan jag hade en tävling här på bloggen).

Temat för tävlingen är: NÖRDIGASTE HEMSIDAN! Kan du klå "bussnack" ??? Posta en länk till den nördigaste sidan du vet om!

Kommentarer
Postat av: elisa

Kanske en sida för dig att bli medlem i. : )

http://nagelforum.se/

2009-03-22 @ 17:39:46
Postat av: Maria

oj. oj. OJ!

2009-03-23 @ 22:48:20
URL: http://jerusalem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback